Kozmetika

New Hydra termékcsalád

A 2012-es évben a leendő és meglévő vendégeimnek egy új termékcsaláddal szeretnék kedveskedni kozmetikámban, mely pénztárca kímélő és egyben hatékony, ami a legfontosabb az arcápolásban. A New Hydra termékcsalád olyan egyedülálló hatóanyagkoktélt tartalmaz, amely anti-aging kezelés során azonnal látható eredményt nyújt. Célunk a bőr öregedésének megelőzése és a már meglévő ráncok csökkentése. Szeretettel várom vendégeimet!

Arcvasalás

Hőfoka szabályozható, nemcsak az arc, hanem a nyak, dekoltázs bőrének ránctalanítására is alkalmazható. Vérér-tornáztató hatásán túl elősegíti a pórusok kitágulását, így a további tápanyagok felszívódását.

Kezelés előtt, és kezelés után

Öregedő bőr kezelése

Amíg a mimikai ráncok, rossz szokások, rövidlátás következtében jönnek létre, addig, a degenerációs ráncok kialakulásának oka a szervezet fokozatos vízvesztése, azaz öregedés.

A zsírhiányos bőrökön hamarabb jelennek meg az öregedés jelei, mint a seborrhoeás bőrökön. A mimikai ráncok kezelésénél a rendszeresen történő arcmasszázs (bőrfeszesítő, ránccsökkentő szérummal) nagyon jótékony hatású.

A masszázs során olyan kozmetikummal dolgozom, amely megfeszítve a bőrfelületet a ráncok ellen hatnak. Erre a célra alkalmasak a zselék, álarcok. Az ultrahang, vagy arcvasaló segítségével nemcsak a hatóanyagot juttatom a bőrbe, hanem a ráncokat is simítom.

Ultrahang: A szövetalkotoregedo-ókat rezgésbe hozza, mikromasszázst végez. A rezgés környékén emelkedik a hőmérséklet, mert az érintkező anyagok között kis súrlódás, hő képződik. Így az erek kitágulnak, fokozódik az anyagcsere, elsősorban az oxigén felvétele. A fontos zsírok, olajok, az ezeken oldódó hatóanyagok fokozott felszívódása következik be.

Arcvasaló: Hőfoka szabályozható, nemcsak az arc, hanem a nyak, dekoltázs bőrének ránctalanítására is alkalmazható. Vérér tornáztató hatásán túl elősegíti a pórusok kitágulását, így a további tápanyagok felszívódását. Az idő múlásával a bőrben csökken a kollagén- és elasztin rostok szintézise, a bőr veszít feszességéből, meggyorsítva az öregedési folyamatokat, és ezzel a ráncképződést. Hogy minél tovább megőrizzük bőrünk feszességét, ezeket a fehérjéket pótolnunk kell.

Modelage maszk kezelés: A készítmény egy célzott ránckezelő, mely rendkívül regeneráló hatású. A maszk "itatóspapír" fogású, oldható kollagént és elasztént tartalmaz. A maszkot át kell itatni az Extrakttal, hogy szorosan rátapadjon a bőrfelületre. A lapot teljes száradás után (kb. 30 perc) kell leemelni. Ez idő alatt a maszk elvékonyodik, és a bőrbe szívódik. Végül a kezelés Collagen Elastin hidratáló krém bemasszírozásával fejeződik be. A kezelés ideje kb. 90 perc. Feszessé, rugalmassá teszi a bőrt, látványosan csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat. Ami a bőrünket illeti, az UV-sugarak jelentik rá a legnagyobb veszélyt. Ezeknek van a legintenzív biológiai hatása. Az öregedéssel kapcsolatos bőrkárosodásért is kb. 80%-ban a napfény okolható.

Mit tehetünk, hogy megőrizzük bőrünk egészségét?

  • kerüljük a legerősebb napsugárzási időszakot,
  • ha gyógyszereket szedünk, nézzük meg, hogy nem tartalmaznak-e fényérzékenyítő anyagokat,
  • használjunk naponta fényvédőt. Minimum 15-ös faktorú fényvédelemről gondoskodjunk.

 

Sminkelés

 

A sminkelés célja az arc szépséghibáinak korrigálása, elfedése, az előnyös vonások kiemelése.

Fontos, hogy a vendég hajának, szemének, ruhájának színe, valamint a kendőzőszerek színe harmonikus egységet alkosson. Azokon az alkati tulajdonságokon, amelyeken hangsúlyozni, vagy nagyítani szeretnénk, világos színekkel, amelyeken elfedni, vagy kicsinyíteni, azokon pedig sötét színekkel "kendőzünk". A különböző alkalmak más és más színeket kívánnak.

Nappali smink: Szinte láthatatlan, az egyéniséghez tökéletesen igazodó, lágy pasztellszínekből áll össze.

Alkalmi smink: Erőteljesebb, határozottab tónusú színek, melynél a szemek, vagy a száj előtérbe kerül.

Esküvői smink: Divattól függetlenül, mindig finom, nőies tisztaságú. Ezen a meghatározó napon mindenki magára öltheti a szépségét leginkább kifejező sminket.

 

Csillámtetoválás

 

Csillámtetoválás a testdíszítés új és napjainkban egyre népszerűbb formája. Színes, vidám, biztonságos és egyedi megoldás, ha valamivel fel szeretné dobni a családi, vagy céges eseményeket, ünnepeket. A motívumok és színek széles skálája biztosítja, hogy mindenki megtalálja a hozzá és az alkalomhoz legjobban illőt, legyen szó születésnapi partiról, esküvőről, keresztelőről, vagy érettségi bankettről.

Dekorativitása mellett nagy előnye, hogy a hagyományos tetoválással szemben felvitele teljesen fájdalommentes és bármikor egyszerűen eltávolítható. A mintákat egy speciálisan erre a célra kifejlesztett bőrbarát ragasztóval visszük fel a bőrre, a csillámok szintén kizárólag ultrafinom, 100% PES alapanyagúak, használatuk érzékeny bőrűek esetén sem okoz allergiás reakciót, gyermekek is bátran viselhetik.

A motívumok bőrtípustól függően akár 10-14 napig is fennmaradnak.