Szolárium

A biztonságos barnulás

Az Unió szabályozza az úgynevezett súlyozott erítherm értéket a szolárium csöveknél, melynek az a lényege, hogy hogyan lehet leégés nélkül szoláriumozni, azt figyelembe véve, hogy bőrünknek minél több ideje legyen felkészülni a sugárzásra.

Ezt az értéket 0,3W/nm-ben maximalizálták. Erre a cső típusra tehát több szempontból is célszerű áttérni. Meghosszabbodnak a barnulási idők, mely a bőr számára is több időt ad, hogy védekezni tudjon. Ezért van az, hogy a felépített barnaság tovább tart, és teljesen más természetes színt eredményez. A végeredmény tehát, háromszor több idő a pigmentek újraképzéséhez háromszor annyi pigmentet eredményez, mellyel leégés veszélye nélkül barnulhat.

Üzleteinkben természetesen már az új 0,3-as szolárium csöveket használjuk. A vendégeink visszajelzése abszolút pozitív. Mai világunkban mindenki többet igyekszik gondoskodni egészsége megőrzéséről. Célszerű tehát több időt fordítani a szoláriumozásra is, mely pótolja szervezetünkben a D vitamint.

A szolárium előnyei, szolárium és egészség

Az egyenletes és kontrollált barnító hatás. Bőr állapotának javítása, a bőr zsírosodásának megakadályozása, D vitamin felszabadítása a szervezetben, csontritkulás megelőzése, egészséges ápolt megjelenés.

Szolárium minőségi kritériumok: A szolárium stúdiónk maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak, minőségi és higiéniai követelménynek. Magyarországon egyedülállóan vállaljuk a csövek félidőnél történő cseréjét, ami maximális garancia a biztonságos és hatékony barnuláshoz. Azt is érdemes tudni, hogy mi a piac legújabb fejlesztésű, legdrágább és leghatékonyabb szolárium csöveit használjuk!

A SOK FÉLINFORMÁCIÓ HELYETT SZERETNÉNK TELJES RÁLÁTÁST BIZTOSÍTANI KEDVES VENDÉGEINK RÉSZÉRE A CSÖVEK MINŐSÉGE ÉS AKTUÁLIS ÁLLAPOTA TÉMÁJÁBAN!

Az Ergoline a világ legkedveltebb szolárium márkája. Nálunk minden szolárium gép rendelkezik az ellenőrzött biztonságot tanúsító TÜV pecséttel és GS jellel, és természetesen a CE jelzéssel. A mikrokapcsolós rendszer által többszörösen biztosított, és zavar esetén automatikusan leállnak gépeink. Az Ergoline a barnulási eredményt egyéni kívánság szerint kínálja. Az ergonómiai elképzelések példaértékű barnulási komfortot tesznek lehetővé. A duplán hajlított Body Wave fekvőfelület, vagy Climatronic, melyek a barnulás alatti hőmérséklet egyéni, kívánság szerinti beállíthatóságát nyújtják.

Az Ergoline képviselet csövei 800 óráig vannak hitelesítve. Mivel stúdiónkban számítógépes rendszert használunk, így percre pontosan nyomon tudjuk követni az eltelt csőidőt. Minden csövet 650 óránál gyújtókkal együtt garantáltan cserélünk. Így vendégeink számára a csövek minősége mindig azonos, és garantált. Stúdiónk valamelyikében mindig van csőcserés gép. Gépeinkbe az új 0,3-as szabványú csöveket használjuk. A hagyományos 0,6-os szoláriumhoz képest az Ergoline 0,3-as optimalizált szoláriumokban a pigmentek barnulása, valamint az újraképződése is jelentősen hamarabb következik be. A hatékony barnulási idő, valamint több barnító hatású alkotóelem a 0,3-as optimalizált szoláriumnál erősebb pigment-barnulást, és újraképződést eredményez. Így láthatóan jobb barnulás érhető el, mint egy hagyományos 0,6-os szoláriumban.

Végeredmény: Háromszoros idő a pigmentek újraképződéséhez, mely háromszor annyi pigmentet jelent, amely a leégés veszélye nélkül barnulhat.

FULL POWER - és mégis megfelel az EU-előírásoknak!

Az Optimized Performance elv szerint a szoláriumoknak új szabványt kell kielégíteniük: jelentősen jobb barnulási eredmény a leégés veszélyének növelése nélkül.

A 0,3-szabványra optimalizált UV-Mix a test területén a következőkkel érhető el: módosított alacsony nyomású UV csövekkel, valamint üvegreflektoros Ultra Performance Plus technológiával, beleértve a kiegészítő UV-B spagetti csöveket és speciális szűrőket az arcbarnítóknál.

A program-vezérelt erőbeállításoknak köszönhetően a 0,3-optimalizált szolárium bármikor problémamentesen adaptálható egyéb országspecifikus szabványhoz. Ez maximális befektetési biztonságot és rugalmasságot jelent később a viszonteladásnál.

 

TÉNYEK:

  • Az innovatív UV technológiának és az UV rendszer új konfigurálásának köszönhetően jelentősen jobb barnulási eredmények érhetők el az EU-feltételek betartása (0,3W/m²) mellett.
  • A barnulási eredmény szempontjából döntő a pigmentek sötétedésére és újraképződésére rendelkezésre álló tényleges idő, leégés veszélye nélkül.
  • A leégés veszélye éppoly csekély, mint egy hagyományos 0,3-szolárium esetében.
  • A pigmentek barnulása egy 0,3-optimalizált szoláriumnál szinte ugyanolyan hamar bekövetkezik, mint egy 0,6-szoláriumnál.

A pigmentek újraképződése kissé később következik be, mint a 0,6-szolárium esetében. De emellett a bőrnek jelentősen több ideje van a pigmentek újraképződésére egy 0,3-szolárium esetében.

Példa:

Egy nem lebarnult vendégnek (3. bőrtípus) 0,3-optimalizált szoláriumban kb. 10 perc ideje van a pigmentek újraképződésére a leégési küszöb eléréséig. Ezzel szemben a 0,6-szoláriumnál csak kb. 3 perc. Tehát a 0,3-optimalizált szolárium esetén a bőrnek háromszor annyi ideje van a pigmentek újraképzésére.

Végeredmény:

Háromszor több idő a pigmentek újraképzéséhez háromszor annyi pigmentet jelent, mely leégés veszélye nélkül barnulhat.

 

Hagyományos 0,3-szoláriumhoz képest az Ergoline 0,3-optimalizált szoláriumainál úgy a pigmentek barnulása, mint az újraképződése is jelentősen hamarabb következik be.

Példa:

Nem lebarnult vendégnél (3. bőrtípus) a pigmentek barnulása 0,3-optimalizált szoláriumban már 4,4 perc után elkezdődik. Ezzel szemben hagyományos 0,3-szoláriumban csak 6,2 perc után. 0,3-optimalizált szolárium esetén a pigmentek újraképződése már 10 perc múlva bekövetkezik. Klasszikus 0,3-szoláriumnál csak 12,6 perc után. Továbbá 0,3-optimalizált szoláriumnál döntően nagyobb a pigmentek újraképződése és barnulásának hányada.

Végeredmény:

Hatékony barnulási idő, valamint több barnító hatású alkotóelem 0,3-optimalizált szoláriumnál erősebb pigment-barnulást és -újraképződést generál. Az eredmény egy láthatóan jobb barnulási hatás a hagyományos 0,3-szoláriummal szemben.